Persondatapolitik hos StressCoach.dk

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant. Vi indhenter kun persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos StressCoach.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt det – af juridisk forpligtelse, eller så længe det er relevant for den hensigt, de blev indsamlet for.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Hvis du køber og modtager et produkt – eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den ikke er den samme som din postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

StressCoach.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

– Besøger vores hjemmeside

– Tilmelder dig vores nyhedsbrev

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på StressCoach.dk er: 

StressCoach.dk, Frederiksberg, Hovedstaden, [ CVR nummer ]

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Det er naturligvis frivilligt, om du ønsker at modtage nyhedsmails fra os. Disse mails indeholder fx tips og gode råd i forhold til at komme af med stress. Det kan også være et link til en artikel på en anden hjemmeside/et andet medie. Eller besked om nye indlæg på StressCoach.dk, gratis arrangementer, eventuelle tilbud … osv.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke til det, bruger vi også din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit sammentykke om, at vi må behandle dine persondata.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til modtagelse af nyhedsmails og tilbud) vil blive slettet efter 2 år – fra den dato, hvor du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger IKKE dine persondata til tredjeperson, og vi overfører heller ikke dine persondata til tredjelande. 

Vi har vores hjemmeside hos UnoEuro.com , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret forsvarligt i UnoEuros datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere, og de behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse Support@StressCoach.dk.